Avainnauhat

Miun Koruja on muovaillut käsin avainnauhojen koristeet polymeerimassasta, joten jokainen nauha on uniikki kokonaisuus. Kaikkiin avainnauhoihin tulee muovinen turvalukko.

Hinnat nauhoille

  • Lasten avainnauha 65cm =18,70e
  • Avainnauha 90cm= 27e
  • Pitkä avainnauha olan yli 140cm = 37e
  • Laulunauha 90cm =27e, 140cm=47e
  • Suunnittelen toiveidesi mukaisen nauhan = Neuvotellaan hinta työmäärän mukaan.

Lakunauhat

Lakuja salmiakkien kera

Lempivärisi yhdistettynä mustaan ja valkoiseen. Lopputulos on harmoninen ja samalla piristävä. Salmiakit yhdessä lakujen kanssa luovat herkullisen kokonaisuuden. Alla näet tämän nauhan pinkkinä ja punaisena. Minkä värin sinä valitsisit?

Lakuja salmiakkien kera -punainen

Väriläiskä

Herkkulakunauhat

Voit valita tähän nauhaan kolme eri väriä ja me toteutamme sinulle niistä harmonisen kokonaisuuden. Alla näet kuvissa kaksi eriväristä kokonaisuutta.

Muita lakunauhoja

Laulunauha

Tämä nauha sopii erityisen hyvin pienten lasten tai erityislasten kanssa työskentelyyn. Laulunauha tuo hauskuutta työpäiviin sekä sinulle että lapsille. Nauha auttaa musiikin keinoin lisäämään positiivista vuorovaikutusta. Nauhan avulla autat lapsia myös kielenkehityksen muissa osa-alueissa kuten sanavaraston kartuttamisessa.

Lapset, joilla ei ole puhetta, voivat osoittamalla ilmaista haluavansa tietää, mikä hahmo nauhassasi on tai kuulla lempilaulunsa. Saat valita asiat, joiden nimeämistä haluat lisätä työssäsi lasten kanssa ja mitä lauluja laulaa yhä uudestaan. Lapset innostuvat tästä nauhasta takuulla.

Saat valita nauhaasi seuraavan kuvan mukaisesti eri lauluihin liittyviä hahmoja sekä hahmojen väleihin tähdet, sydämet tai marjoja lehtineen.

Mikäli sinulle tärkeä laulu puuttuu yllä olevasta valikoimasta, ota yhteyttä painamalla vihreää TILAA -painiketta ja kirjoita toiveesi viestiin.

Alla näet muutaman variaation Laulunauhasta.

140cm pitkä Laulunauha. Asiakas on valinnut: sienen, porkkanan, pupun, ankan, piparin, bussin, hämähäkin ja sammakon. Väleihin marjoja lehtineen.

Sydännauhat

Sydännauha (pinkki/taivas)

Vaahtisnauhat

Suklaanauhat

Pillerinauhat

Metsän satoa

Metsän marjoja -nauha Huom. kuvassa 140cm pitkä nauha

Onko vanhan avainnauhasi nauha katkennut tai katkeamassa?

Haluamme säästää luontoa ja kannatamme kierrättämistä, joten voit halutessasi lähettää meille vanhan avainnauhasi ja vaihdamme siihen uuden nauhan 5 euron hintaan. Maksat itse postikulut. Meiltä voi tilata myös pelkän nauhan avainlenksuineen hintaan 2€. Molemmissa tilanteissa laita viestiä etukäteen.