Rakkaudesta koruihin!

Miun Koruja on suomalainen yhden ihmisen yritys, joka sai alkunsa rakkaudesta korujen suunnitteluun ja niiden luomiseen omin käsin. Koruosat ja muut koruihin tarvittavat materiaalit tilataan suomalaisilta yrityksiltä, eikä ne sisällä nikkeliä. Korut tehdään käsityönä alusta loppuun Sastamalassa. Miun Koruille on tärkeää asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiin ja haluamme tehdä kestäviä koruja.

Tutustu ja ihastu Miun Korujen tuotteisiin näiden kotisivujen avulla. Löydät tämän hetkiseen valikoimaan kuuluvia korvakoruja, kaulakoruja, avaimenperiä sekä avainkaulanauhoja. Uusia tuotteita ideoin jatkuvasti ja teen tilaustöitä. Kysy rohkeasti.

Heti ostettavissa -välilehdeltä löydät tuotteita, joita löytyy valmiina varastosta. Näiden tuotteiden toimitus tapahtuu nopeasti kahdenkin arkipäivän kuluessa. Muut korut muovaillaan tilauksen jälkeen, jolloin toimitusaika on pidempi riippuen siitä, paljonko tilauksia on jonossa. Ajankohtaisen toimitusajan kerromme sinulle viestissä.

Toimituskulut ovat kirjeenä 3,90€ ja pikkupakettina 4,50€. Molemmat toimitustavat sisältävät seurannan. Yli 50€ tilauksen postikulut ovat ilmaiset.

Maksuvaihtoehdot ovat tällä hetkellä Mobilepay ja lasku.