Korvakorut -design-

Alla on koottuna Miun Korujen suunnittelemia ja valikoimassa olevia uniikkeja korvakoruja, joiden värit voit itse valita.

Kaikkiin korvakoruihin voit valita hopeoidut tai kullatut koukut. Koukut, tapit ja nipsut ovat nikkelivapaita. Erillisestä (+4€) hinnasta mihin vain koukkukorviksiin saa sterlinghopeiset tai allergiaystävälliset Niobium-koukut.

Laita viestiä alla olevasta linkistä, mikäli haluat tilata. Kirjoita viestiin tuotteiden nimet, värit sekä mahdolliset lisätoiveesi.

Lehdykät 24€

Korvakorun korkeus on noin 6,5cm.

Simpukat 19€

Korvakorun korkeus on noin 3,5cm.

Puutarha 17-24€

Lehti 17-27€

Terälehti 17-24€

Jälki 24€

Korkeus koukun yläreunasta korviksen alaosaan noin 9cm.

Siro 19€

Korkeus koukun yläreunasta korviksen alaosaan noin 6,7cm. Saatavilla hopean ja kullan värisinä.

Sulka 19€

Alla näet muutaman mallivärin yhden sulan korvakoruista. Kerro viestillä, minkä väriset sulat haluaisit ja teemme kaikkemme toiveesi toteutumiseksi. Korkeus koukun yläreunasta korviksen alaosaan noin 7,5cm.

Mikäli olet käynyt värianalyysissä, on sinulla mainio mahdollisuus tilata nämä sulkakorvikset juuri sinulle sopivissa sävyissä! Kerro viestissä mieleisesi värisävy ja mikä vuodenaika olet analyysin mukaan. Tämä tieto helpottaa työskentelyämme luodessamme oikeaa sävyä erivärisiä massoja sekoittaen.

Sulka duo 24€

Alla näet muutaman mallin Sulka duo -korvakoruista. Pienempi sulka on automaattisesti musta, ellet toivo toisin. Kerro viestillä, minkä väriset sulat haluaisit ja  teemme kaikkemme toiveesi toteutumiseksi. Kuvissa näkyvien korvakorujen kokonaispituus on koukun yläosasta alemman sulan kärkeen noin 10cm. Saatavilla on myös näyttävämpinä 13cm pituisina korvakoruina, joissa sulat ovat myös isommat.

Sulka duo.  Vasemmalta alkaen ylärivi: keltainen, vihreä ja karmiininpunainen. Alarivi: kulta, valkoinen ja turkoosi.

Ruudut 17€

Ruudut -nappikorvakoruissa yhdistyy hopean sävy ylellisen roosan tai mustan kanssa. Korvakorun korkeus on noin 3cm.

Hei, värianalyysin mukaan roosa hopean kanssa sopii erityisen hyvin vaalealle kesälle ja hopea mustan kanssa talvelle.

Tähdet tähdet 17-19€

Voit tilata tähtikorvakorut joko nappikorvakoruina tai koukuilla. Voit valita, haluatko korvakoruihisi yhden tähden tai kaksi tähteä eri ketjuilla vai kaksi tähteä samassa ketjussa. Alla on muutama esimerkkikuva.

Tähtien, koukkujen ja ketjujen värit voit itse toivoa.

Huom. Osa mallikuvista on maalattu alkoholimusteilla polymeerimassan päälle, joten nämä tähdet ovat taideteoksia, eikä täysin samanlaisia pysty tekemään. Mikäli haluat tällaiset uniikit sävyjen yhdistelmät tilata, laita toivomasi värisävyt ja katsotaan, millaiset taideteokset syntyvät. Näiden tähtikorvakorujen hinta nousee korkeammaksi kuin yksiväristen pelkästään polymeerimassasta tehtyjen tähtien.

Taidemaalaukset 24€

Nämä taidemaalaukset on maalattu alkoholimusteilla kaulitun polymeerimassan päälle, leikattu muotoon ja kovetettu uunissa. Musteet valitsevat osittain itse, miten liikkuvat, joten maalauksista tulee aina uniikkeja. Tästä johtuen kahta samanlaista korvakorua ei pysty valmistamaan. Huomioithan, että taidemaalauksen toinen puoli on valkoinen.

Asiakkaan toive

Onko mielessäsi jokin tietty korumalli? Kerro meille ideasi, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi. Uusien tuotteiden suunnittelu maksaa korun hinnan lisäksi (+5€).