Korvakorut -herkku-

Miun Koruja tekee erilaisia herkkukoruja monen vuoden kokemuksella. Alla on koottuna valikoimassa olevia tuotteita, joiden värit voit itse valita. Toimitusajat vaihtelevat tilaustöissä, mutta valmiit tuotteet löydät ” Heti ostettavissa” välilehdeltä.

Kaikkiin korvakoruihin voit valita hopean, kultaisen tai mustan väriset koukut. Koukut, tapit ja nipsut ovat nikkelivapaita. Erillisestä (+4e) hinnasta mihin vain koukkukorviksiin saa sterlinghopeiset tai allergiaystävälliset Niobium-koukut.

Laita viestiä alla olevasta linkistä, mikäli haluat tilata. Kirjoita viestiin tuotteiden nimet, värit sekä mahdolliset lisätoiveesi.

Kakut 13,70€

Vaahtikset ja Salmiakit 9,70€

Kuppikakut 13,70€

Macaronss 9,70€

Munkkeja 13,70€

Lakuja 9,70€

Pienet lakukorvikset koukuilla 9,70€

Pienien Herkkulaku -korvakorujen pintaan saat valita itse värin ja Pieniin Väriläiskä -korvakoruihin sisällön värin.

Nappikorvakoruja 9,70€

Mokkapalat 13,70€

Kuvassa kaksi mallikappaletta laventelin ja petroolin värisillä strösseleillä. Asiakkaana saat itse valita, minkä väriset strösselit haluat.

Jäätelöt 15,70€

King Kong® ja Pääkallo 13,70€

King Kong® on Oy Halva Ab:n rekisteröity tavaramerkki. Miun Koruilla on Halva Ab:n lupa tehdä ja myydä näitä koruja. https://www.halva.fi/tuote/king-kong-135-g/

Nallekarkkeja 9,70€

Nallekarkkeja saatavana punaisina, keltaisina, vihreinä, violetteina ja mustina.

Marjoja ja sieniä 13,70€

Asiakkaan toive

Etkö löytänyt mieleistäsi? Kerro meille ideasi, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi. Uusien tuotteiden suunnittelu maksaa korun hinnan lisäksi (+5€).