Tietoa tuotteista ja toimitusehdot

Tuotteiden suunnittelun, toteuttamisen ja myynnin takana on toiminimi Miun Koruja, Sastamala, Finland Y-tunnus: 3261305-5 . Tuotteiden hintoihin sisältyy ALV -vero.

Tilaaminen, maksaminen ja lähetys

Miun Korujen tuotteita voit tilata ensisijaisesti verkkokaupan kautta. Verkkokauppaan pääset muun muassa ylävalikon kautta painamalla kohtaa KAUPPA. Verkkokaupassa näet tällä hetkellä valmiina olevia tuotteita, mitkä on heti valmiina lähetettäväksi. Mikäli haluat tilata jotain muuta, kuin verkkokaupassa näkyy, laitta viestiä ´Ota yhteyttä´ -välilehden kautta tai sähköpostitse miunkoruja@gmail.com . Vastaan viestiisi mahdollisimman pian.

Toimitustapoina on nouto Sastamalasta, kirje tai postin xxs-pikkupaketti. Toimituskulut kirjeenä ovat 2,80€. Kirje ei sisällä seurantaa ja tällöin Miun Koruja ei vastaa hukkuneista lähetyksistä.

Xxs -pikkupaketti jaetaan suoraan tilaajan postilaatikkoon/ postiluukkuun. Posti toimittaa Pikkupaketin perille 2 –3 arkipäivän kuluessa kaikkialle
Suomeen (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa mainitusta). Toimituskulut pikkupakettina ovat 4,90€. Pikkupaketti sisältää seurannan ja saat seurantakoodin sähköpostiisi.

Yli 50 € tilausten postikulut ovat aina ilmaiset.

Mahdolliset toimituskulut veloitetaan maksun yhteydessä.

Tuotteen palauttaminen ja reklamaatio

Asiakkailla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ilmoita viestillä etukäteen, jos aiot palauttaa tuotteet, niin saat ohjeet sähköpostiisi. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Käytä palautukseen alkuperäistä pakkausta tai vastaavanlaista pakkausta, joka kestää kuljetuksen. Pakkaa tuotteet huolellisesti. Tuotteiden saapuessa perille, tarkastamme niiden kunnon ja palautamme rahat tilillesi välittömästi.

Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojemme muutoksiin.

Korvakorut

Suurin osa korvakoruista on muovailtu käsin kevyestä polymeerimassasta ja ne on uunissa kovetettu. Osa korvakoruista on valmistettu hartsista valamalla. Sekä polymeerimassa että hartsi ovat kevyitä ja kestäviä materiaaleja.

Kaikki korvakorut on tehty käsityönä, joten jokainen korvakorupari on uniikki. Saamasi tuote voi poiketa hieman alkuperäisestä kuvasta, mutta erot ovat hyvin pieniä. Huomioithan, että värisävyt voivat näyttää hieman erilaisilta riippuen siitä, millaiselta näytöltä kuvia katselet.

Korvakorujen osat tilaamme suomalaisilta yrityksiltä. Valikoimasta löytyy niin korvakorukoukkuja, -tappeja kuin reiättömille korville sopivia klipsejäkin. Kysy lisää materiaaleista.

Avainnauhat

Avainnauhojen koristeet on muovailtu käsityönä polymeerimassasta, joten jokainen avainnauha on uniikki kokonaisuus. Tästä johtuen saamasi tuote voi poiketa hieman alkuperäisestä tuotekuvasta. Erot ovat pieniä. Polymeerimassa on kevyt ja hieman joustava materiaali ja siten kestävä. Joskus kopsahtaessaan kovaa vasten, osat voivat kuitenkin haljeta. Avainnauhojen ulkonevat osat ovat alttiina iskuille ja voivat myös ajan saatossa irrota. Asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiimme on meille erittäin tärkeää ja tämän takia teemme laadukasta jälkeä. Mikäli tuotteesi jostain syystä kuitenkin hajoaa jo kuuden kuukauden aikana ostosta, laita siitä viipymättä viesti, niin neuvotellaan tuotteen korjaamisesta.

Avainnauhojen nauhat kestävät kulutusta hyvin eripituisia aikoja, riippuen siitä, miten avainnauhaa säilytetään ja kohdellaan. Ennen kuin nauha katkeaa ja koristeet hukkuvat, kannattaa nauha vaihtaa. Koska meille luonnon vaaliminen on tärkeää ja kannatamme kierrättämistä, voit lähettää avainnauhasi meille nauhan uusimista varten. Tällöin maksat itse postikulut ja veloitamme nauhan vaihdosta vain 5e. Mikä haluat itse vaihtaa vanhat koristeesi uuteen nauhaan, voit tilata pelkän nauhan avainlenksuineen hintaan 2e. Molemmissa tilanteissa laita viestiä.

Avaimenperät

Avaimenperien koristeet on muovailtu käsityönä polymeerimassasta, joten jokainen avaimenperä on uniikki kokonaisuus. Tästä johtuen saamasi tuote voi poiketa hieman alkuperäisestä tuotekuvasta. Erot ovat kuitenkin pieniä. Polymeerimassa on kevyt ja melko kestävä materiaali. Joskus kopsahtaessaan kovaa vasten osat voivat kuitenkin haljeta. Avaimenperien nauhat ovat kovalla kulutuksella käytössä, joten nauha kannattaa vaihtaa ennen kuin se pääsee täysin puhki kulumaan. Koska haluamme säästää luotoa, voit lähettää meillekin avaimenperäsi nauhan vaihtoon. Tällöin maksat itse postikulut ja veloitamme nauhan vaihdosta vain 3e. Laita viestiä, niin katsotaan, onko avaimenperäsi mahdollista vielä korjata.